Pieteikšanās «Stipro skrējienam» uzņem apgriezienus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vairākas nedēļas mājas lapā «parstipru.lv» var pieteikties «Stipro Skrējienam 4». Šo iespēju jau izmantojuši 256 vīriešu, 67 dāmas un 45 komandas. Izvērtējot pieteikumus, nākas secināt, ka daudz aktīvāki ir bijuši tie, kuri plāno «Stipro Skrējienā» startēt pirmo reizi. 

Organizatori vērš uzmanību visiem potenciālajiem komandu grupas dalībniekiem! Šodien, 29.februārī, ir pēdējā diena, kad pieteikumi tiek pieņemti par zemāko samaksu. No 1.marta summas pieaug. Nenokavējiet! 

Organizatori joprojām turpina darbu pie jaunu šķēršļu plānošanas. Ar nepacietību tiek gaidīta sniega nokušana, lai varētu jaunās idejas realizēt dzīvē. Daudz tiek domāts, lai palielinātu katra šķēršļa caurlaidību. Tiem, kuri jau ir startējuši iepriekš, rīkotāji garantē jaunus pārsteigumus un pārbaudījumus. Kaut arī trases dislokācijas vieta ir tā pati, tās maršŗuts tiks mainīts un tajā tiks integrēti citi šķēršļi. 

Organizatori atgādina, ka Stiprāko Latvijas iedzīvotāji pulcēšanās vieta 4.maijā ir Cinevillā. 

Stipro Skrējienu atbalsta «Betsafe», «Siltums Jums», «Sportland», «Gandrs», «apollo.lv», «sportacentrs.com» un LNT.

Sīkāka informācija «parstipru.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu