Kompartijas kandidāts balso, lai Krievijā «dzīvotu ļaudis, nevis dzimtcilvēki un karagūstekņi»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Nododot savu balsi Krievijas prezidenta vēlēšanās, viens no kandidātiem - kompartijas līderis Genādijs Zjuganovs - sacīja, ka ir balsojis, lai Krievijā «dzīvotu ļaudis, nevis dzimtcilvēki un karagūstekņi».

«Personīgi es balsoju par Krieviju - veselu, gudru, sekmīgu. Es balsoju par to, lai tajā dzīvotu ļaudis, nevis dzimtcilvēki un karagūstekņi,» iemetis biļetenu Maskavas 149.iecirknī Miusas laukumā, sacīja Zjuganovs.

Habarovskā jau pieķerta «vesela grupa, kas veica nelikumīgu biļetenu iemešanu», norādīja komunistu līderis. «Vairākos Maskavas iecirkņos konstatēti tā dēvētie «karuseļi»,» kad vēlētāji tiek vesti autobusos uz vēlēšanu iecirkņiem, lai balsotu, iespējams, vairākkārt.

Zjuganovs, kurš atbilstoši sabiedriskās domas aptaujām ir otrs populārākais kandidāts, tieši neatbildēja uz jautājumu, vai ir gaidāma otrā vēlēšanu kārta.

«Jo lielāka būs vēlētāju aktivitāte, jo sīvāka būs konkurence,» norādīja politiķis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu