Kulda mazākumā gūst vārtus un piespēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rezultatīvu sniegumu Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā aizvadītajā naktī demonstrēja Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, bet viņa pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» komanda ar 5:2 (3:1, 0:1, 2:0) izbraukumā uzvarēja Vilksbāres/Skrentonas «Penguins».

Pirmās trešdaļas 5. minūtē Kulda palīdzēja savam komandas biedram Džonam Elbertam atklāt rezultātu, bet spēles 43. minūtē latvietis jau pats guva vārtus un panāca 4:2 «IceCaps» komandas labā. Zīmīgi, ka abas reizes, kad Kulda nospēlēja rezultatīvi, «IceCaps» hokejisti spēlēja skaitliskajā mazākumā.

Cīņas gaitā Kulda veica piecus metienus pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3, kas bija labākais visā mačā.

Šīs sezonas 44 AHL spēlēs Kulda guvis piecus vārtus un izdarījis 12 rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +14.

Tikmēr pēc trīs spēļu izlaišanas laukumā atgriezās latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns, bet viņa pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda savā laukumā ar 6:7 (3:3, 1:2, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Hjūstonas «Aeros» hokejistiem. Ivanāns mača statistikas ailītēs ne ar ko neatzīmējās, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

AHL kopvērtējumā «IceCaps» komanda ar 77 punktiem 57 spēlēs joprojām ir stabilā Austrumu konferences Atlantijas divīzijas līderpozīcijā, bet latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms» ar 59 punktiem 58 mačos ieņem ceturto vietu Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijā. Tikmēr «Heat» komanda ar 68 punktiem 59 spēlēs ir otrajā pozīcijā Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu