Foto: Tūkstošiem cilvēku pulcējas Maskavas centrā, protestējot pret Putina ievēlēšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Ria Novosti

Maskavas centrā Jaunā Arbata ielā sestdien sācies varasiestāžu atļauts Krievijas opozīcijas aktīvistu mītiņš «Par godīgām vēlēšanām», kur dalībai pieteikti līdz 50 tūkstoši cilvēku.

Pēc policijas sniegtās informācijas, mītiņā sapulcējušies ap 8000 cilvēku, savukārt viens no mītiņa organizatoriem opozīcijas Kreisās frontes līderis Sergejs Udaļcovs pavēstīja, ka sapulcējušies vismaz 30 000 cilvēku un ļaudis turpina pieplūst.

Runas teikuši mītiņa organizatori, starp kuriem ir arī partijas «Jabloko» dibinātājs Grigorijs Javļinskis, nereģistrētās partijas PARNAS līdzpriekšsēdētājs Vladimirs Rižkovs, žurnālists un Vēlētāju līgas priekšsēdētājs žurnālists Sergejs Parhomenko. Mītiņā runas teiks arī 4.martā notikušo prezidenta vēlēšanu novērotāji.

Mītiņš paredzēts no plkst.13 līdz plkst.16 (no plkst.11 līdz plkst.14 pēc Latvijas laika). Uzstādīti lieli videoekrāni, kuros tiks demonstrēti sižeti par pārkāpumiem notikušajās vēlēšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu