Mārtiņa Freimaņa fonds izsludina jauno mūziķu konkursu «Pirmais»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Mārtiņa Freimaņa fonds, turpinot jauno mūziķu atbalsta programmu, izsludina dziesmu konkursu «Pirmais»,  kurā gan jaunajām grupām gan solomāksliniekiem būs iespēja cīnīties par galveno balvu – potenciāla radiohita  ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā .

Dalībai konkursā var pieteikties jebkura muzikāla apvienība vai solomākslinieks, kurš rada savu oriģinālmūziku.  Lai pieteiktos,  jāiesniedz 2 dziesmu demo ieraksti un pieteikuma anketa, kura atrodama Mārtiņa Freimaņa fonda mājas lapā «mff.lv», kā arī Latvijas 1.Rokkafeknīcas mājas lapā «pablo.lv». Šajās vietnēs iespējams iepazīties arī ar konkursa nolikumu.

Konkurss risināsies no aprīļa sākuma līdz maija beigām jaunatklātajā Latvijas 1. Rokkafejnīcā – Reiterna nams, Mārstaļu ielā 2. No visiem iesniegtajiem pieteikumiem tiks atlasītas 32 dalībnieki , kuri ar 20 minūšu ilgu oriģināldziesmu programmu sacentīsies astoņos pusfinālos , no kuriem deviņas labākās grupas vai solomākslinieki tiks izvirzīti finālam. 

Visiem konkursa dalībniekiem Mārtiņa Freimaņa fonds un Latvijas 1. Rokkafejnīca – Reiterna nams nodrošinās gan skatuvi, gan profesionālu gaismas un skaņas tehniku. Konkursa mērķis ir dot iespēju jaunajiem dziesmu autoriem un izpildītājiem, kā teica Mārtiņš Freimanis «pirmo grūdienu» – iespēju pieteikt sevi un savas dziesmas plašākai publikai. Konkursa ietvaros liela uzmanība tiks pievērsta dziesmām, un par uzvarētājiem kļūs tie mākslinieki , kuru radītajai dziesmai būs vislielākās izredzes nokļūt radiostacijās.

Visus pieteiktos darbus, kā arī dzīvās uzstāšanās vērtēs profesionāla žūrija, kuras pamatsastāvā būs pārstāvji no Mārtiņa Freimaņa fonda, grupas Tumsa un Latvijas 1.rokkafenīcas.

konkurss@mff.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu