Liecības: traģiskā avārija Šveicē notikusi šofera darbību dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Tūristu autobusa, kas naktī uz trešdienu iekļuva smagā ceļu satiksmes negadījumā, šoferis dažas sekundes pirms negadījuma novērises no savu tiešo pienākumu veikšanas, vēstī ārvalstu mediji, atsaucoties uz nelaimē izdzīvojošo bērnu sniegtajām liecībām.

Šoferis novērsies no spēkrata vadīšanas, lai «veiktu kaut kādas darbības ar DVD atskaņotāju», stāsta nelaimē izdzīvojošie bērni.

Tikmēr šādus apgalvojumus noliegusi kompānija «Toptours», kurai pieder avarējušais autobuss. Kompānija norāda, ka šī versija ir «nesaprātīga».

Kompānija arī medijiem uzsvērusi, ka abi autobusa vadītāji, kuri nelaimē gājuši bojā, nebija ne lietojuši alkoholu, ne noguruši. Arī autobuss bijis labā tehniskā kārtībā.

Policija par nelaimes iemesliem pagaidām klusē.

Jau ziņots, ka naktī uz trešdienu Šveicē avarēja autobuss, kurā atradās 52 cilvēki. Negadījumā dzīvību zaudēja 28 cilvēki, no kuriem 22 bija bērni. Vēl 24 bērni guva dažādus ievainojumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu