Roberts Petinsons baidās no humora šoviem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Angļu aktieris Roberts Petinsons noraidījis piedāvājumu uzstāties skeču raidījumā «Saturday Night Live», jo komēdija viņam šķiet «pārāk biedējoša».

«Krēslas» filmu aktieris apgalvo, ka «nekad mūžā» neuzstātos amerikāņu humora raidījumā, kurā slavenības piedalās dažādos skečos.

«Komēdija ir nepanesama. Es uzstātos briesmīgi. Esmu aicināts uz «Saturday Night Live» līdzīgiem raidījumiem, taču es nekad mūžā to nedarītu. Tas ir pārāk biedējoši,» viņš atzīst.

25 gadus vecais aktieris, kurš satiekas ar «Krēslas» ekrāna partneri Kristenu Stjuarti, apgalvo, ka vairs neesot tik trakulīgs kā kādreiz.

«Kādreiz man bija vienalga, ko domā citi,» viņš atklāj britu slavenību žurnālam «Reveal». «Taču tagad man jādomā, ko daru, ja vēlos veidot karjeru. Varbūt tas tāpēc, ka esmu kļuvis vecāks.»

«Es biju nedaudz trakulīgāks, bet tagad tas ir grūtāk. Man gribējās darīt pašas trakākās lietas, jo neapzinājos savu auditoriju. Tagad ir pavisam citādi, jo cilvēki kaut ko gaida. Tāpēc uz visu jāskatās objektīvi,» uzskata aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu