Klāt «Otras Puses» pavasara akustiskā programma un singla pirmatskaņojums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

24.martā plkst.21:00 restorānā Barons (Kr.Barona ielā 108, Rīga) ar vienīgo akustisko koncertprogrammu «Uguns Ledus» uzstāsies romantiskās mūzikas mīļotājiem labi zināmā grupa «Otra Puse».
 
Restorānā Barons aizsākto akustisko koncertu sērijā, romantiskā atmosfērā pie galdiņiem, kas izvietoti pie pašas skatuves, kā ierasts, 2 stundu garumā varēs baudīt «Otras Puses» hītu «Nakts vai Rīts», «Savādā», «Dievs dod», «Ieskaties», iemīļoto 90-to gadu hītu «Vēstules», «Pēc lietus», «Balāde par 3 saucieniem», «Kā nav tā nav», «Ave Pali» u.c. mīlas dziesmu īpašās akustiskās versijas.
 
Šoreiz grupa solās klausītājiem atskaņot vēl nedzirdētā akustiskā izpildījumā arī pašu jaunāko singlu [s:40891], kurš jau paspējis iekarot «Radio SWH» topa un «SEB Muzikālās bankas» virsotnes!

Dziesmas «Uguns Ledus» autori ir Ivars Makstnieks (mūzika) un Ivars Kurpnieks (teksts). 

«Uguns un ledus-divi agregātstāvokļi-vīrietis un sieviete-divas pasaules. Kā mēs varam sadzīvot un rotēt apkārt viens otram? Varbūt tas ir iespējams uz Zemes-varbūt tikai kosmosā-jāizdomā katram pašam-tā lūk Zemes ļaudis.»
 
Grupas sastāvā: Normunds Pauniņš (vokāls), Ivars Makstnieks (taustiņi), Rihards Zaļupe (perkusijas), Jānis Olekšs (basģitāra), Jānis Čubars (akustiskā ģitāra).
 
Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā «Biļešu servisa» («bilesuserviss.lv») kasēs vai uz vietas 7 Ls.

Tā kā vietu skaits pie galdiņiem ir ierobežots, ieteicama iepriekšēja to rezervācija: 67298462

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu