«Iļģi» ieskandinās Lieldienas Dikļu pilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

8. aprīlī ar īpašās Lieldienu olas krāsošanu uz ugunskura kopā ar mākslinieci Ingu Druju, olu ripināšanu un šūpošanos lielajās pils šupolēs tiks ieskandinātas Lieldienas. 

Pasākuma laikā tiks veidota Lieldienu olu izstāde, savukārt tālākais olu ripinātājs saņems pārsteigumu balvu no Dikļu pils. 

Dienas noslēgumā, plkst. 18:00 ar skaistu Lieldienu koncertu Dikļu pilī viesosies grupa «Iļģi». Apmeklēt koncertu gaidīti visi – gan lieli, gan mazi. 

Koncerts reizē būs arī iepazīšanās ar tradicionālo un post-tradicionālo mūziku, ar mūzikas instrumentiem un to spēlmaņiem. Spēlmaņi ne tikai spēlēs, bet arī stāstīs un izrādīs savu instrumentu iespējas. Koncerta laikā būs iespēja iepazīties ar tādiem tautas mūzikas instrumentiem kā kokles, vijole, ģīga, akordeons, dūdas, dažādas stabules un taures, kā arī ar modernajiem instrumentiem – ģitāru, basģitāru, bungu komplektu un perkusijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu