Tulūzas drāma: slepkava zvanījis uz televīziju un atklājis noziegumu detaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Vīrietis, kas tiek turēts aizdomās par četru cilvēku nogalināšanu Tulūzas ebreju skolā un vairāku militāristu nogalināšanu, zvanījis uz televīziju, lai atzītos nodarītajā.

Ārvalstu mediji ziņo, ka vīrietis vien pāris stundas pirms viņa sagūstīšanas operācijas zvanījis telekanāla «France 24» žurnālistiem.

«Viņš piezvanīja vienos naktī un labā franču valodā atzinās, ka tas ir viņš, kas sarīkojis slaktiņu Montobanā un Tulūzā,» medijiem pastāstījuši telekanāla «France 24» pārstāvji.

Slepkava arī esot atklājis savu slepkavību nianses. Piemēram, viņš pastāstījis, ka Montobanā policija nevarēja atrast ložu čaulas, jo viņš tās bija savācis. Tāpat viņš precizēja, ka ar 11,45 kalibra pistoli raidījis nevis 17, bet gan 12 šāvienus. Līdzīgas detaļas slepkava atklājis par katru no pastrādātajiem noziegumiem.

Bez tam, viņš atklājis, ka viņam ir saistība ar «Al-Qaeda» grupējumu Francijā.

Kaut arī iepriekš tika izskanējusi informācija, ka noziedznieks šāvis uz cilvēkiem, jo gribējis «atriebties par palestīniešu bērniem un Francijas intervenci citās valstīs», žurnālistiem viņš atklājis, ka šādi protestējis pret «antimusulmanisko» valsts politiku.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu