<i>Gacho</i> «Spēka Tūres» noslēguma īpašais viesis - Toms Grēviņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

5.aprīlī, Rīgā, koncertzālē «Palladium» notiks Gacho «Spēka Tūres» noslēguma koncerts. Koncerta īpašais viesis būs «Radio 101» dīdžejs, melomāns un mūzikas eksperts Toms Grēviņš.

«Gacho ir praktiski vienīgais gadījums Latvijas populārās mūzikas vēsturē, kad grūts, smags un neatlaidīgs darbs ir atnesis lielus augļus, taču tas ir prasījis ļoti ilgu laiku! Ja pirms desmit gadiem kāds Gatim teiktu, ka viņš reiz jauniešiem nozīmēs kaut ko stipri vairāk par viņa līdzgaitnieku Ozolu, viņš tam diezvai ticētu, taču «Spēka Tūres» finišs labākajā Rīgas koncertzālē tam būs spilgts pierādījums! Man ir liels prieks, ka Gacho ar draugiem ir nolēmuši tieši man uzticēt uzkarsēt nedēļas būtiskāko ballīti galvaspilsētā - solu smagus ritmus pārklātus ar spalgiem trokšņiem!» - tā par gaidāmo notikumu saka Toms Grēviņš.

Tūres noslēguma pasākumu papildinās arī Krievijas viens no pamanāmākajiem drumstep žanra duetiem «The Damn Bell Doors», kā arī pašmāju dīdžeji un producenti E:91, Uppfade un Bassline Riga.

5.aprīļa Gacho koncerta oficiālie sadarbības partneri ir skatuves tehnikas kompānija «GaCo», kas koncertam plāno speciālu gaismu šovu.

  • Biļetes uz Gacho koncertu «Palladium» ir nopērkamas visās «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās un internetā. Biļešu cenas ir 9 Ls.
  • Saite internetā: «bilesuserviss.lv».

Šis ir pirmais Gacho lielais Rīgas koncerts, uz kuru nebūs vecuma ierobežojumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu