Deivids Bekhems pārdos 500 tūkstošus mārciņu vērtu automašīnu kolekciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Futbolists Deivids Bekhems pārdos 500 tūkstošus mārciņu (421 000 latu) vērtu automašīnu kolekciju, lai varētu saraut saites ar Lielbritāniju un pievērsties ģimenes dzīvei Losandželosā.

Ārzemju mediji ziņo, ka 36 gadus vecais futbola kluba «LA Galaxy» spēlētājs nolēmis atbrīvot vietu ģimenes īpašuma garāžā Anglijā.

Kolekcijā ietilpst divas «Bentley» markas automašīnas, «BMW 645», «Range Rover Sport» un 170 000 mārciņu (143 000 latu) vērtais «Lamborghini Gallardo». Pārdoti tiks arī trīs «Harley-Davidson» motocikli.

«Deivida kolekcija ir apbrīnojama, un katrs spēkrats maksā veselu bagātību,» britu laikrakstam «The Sun» atklāja anonīms avots. «Tie tikpat kā nav lietoti, bet Deivids neredz jēgu ļaut mašīnām apputēt Lielbritānijā, taču pārvest tās uz ASV būtu nepraktiski.»

«Kolekcija tiks pārdota citiem entuziastiem. Tā ir vērta vairāk nekā pusmiljonu dolāru, taču to patiesā vērtība ir saistība ar Bekhemu,» sacīja avots.

Ārzemju mediji agrāk ziņojuši par futbolista un viņa sievas modes dizaineres Viktorijas Bekhemas plāniem pārdot 18 miljonus mārciņu (15,16 miljonus latu) vērto savrupmāju Anglijā, kā arī atbrīvoties no 2,5 miljonus mārciņu (2,11 miljonus latu) vērtās mājas Francijā.

Pāris vēlas visu enerģiju veltīt dzīvei Losandželosā un bērniem - 13 gadus vecajam Bruklinam, deviņgadīgajam Romeo, septiņgadīgajam Krusam un astoņus mēnešus vecajai meitai Hārperai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu