LTV: žurnālistam savainota seja. Uzbrukums notika bērna klātbūtnē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Neoficiāla informācija liecina, ka sašautajam portāla «kompromat.lv» žurnālistam Leonīdam Jākobsonam, savainota seja, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums «Panorāma».

Kā LTV atzina policijas pārstāvis, uzbrukums noticis mazgadīga dēla klātbūtnē, taču par motīviem var runāt tikai pēc tam, kad pats Jākobsons pastāstīs, kas noticis.

Jākobsona sašaušana ir bijusi pasūtījums, žurnālistiem ceturtdien pēc notikuma apgalvoja viņa kaimiņš Aleksandrs Zaidals, vēsta BNS.

Pēc notikušā Zaidals žurnālistiem pastāstīja, ka viņš nav dzirdējis šāvienu, bet kliedzienu, pēc kura atvēris sava dzīvokļa durvis un kāpņutelpā ieraudzījis sašautu Jākobsonu.

Pēc kaimiņa teiktā, Jākobsona dzīvoklī, iespējams, noticis remonts, un ģimene – Jākobsons ar sievu, bērnu un tēvu – atbraukuši mājās.

«Viņš [Jākobsons] bija kopā ar bērnu, viņš palaida bērnu un lūdza, lai tas skrien augšā [uz dzīvokli], pats [Jākobsons] palika, un viņu sašāva,» klāstīja kaimiņš.

Kad kaimiņš atvēris sava dzīvokļa durvis, viņš ieraudzījis visas trepes ar asinīm, un pie sašautā Jākobsona bijis viņa tēvs un sieva.

Kaimiņš sacīja, ka Jākobsonam ļoti paveicās, jo iznākums varējis būt arī pavisam cits. 

«Es domāju, ka tas bija reāls pasūtījums,» teica kaimiņš un piebilda, ka tas noteikti neesot bijis negadījums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu