Urbanovičs: tagad Šleseru varētu kratīt no rīta līdz vakaram, bet neviens to nedara

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kad deputātam Aināram Šleseram vēl bija deputāta imunitāte, Korupcijas novērošanas un apkarošanas birojs (KNAB) vēlējās veikt kratīšanu viņa dzīvoklī, bet tagad, kad imunitātes nav, neviens kratīšanu veikt negrasās.

To intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» sacīja Saskaņas centra līderis Jānis Urbanovičs.

«Šlesera gadījums toreiz tika skatīts ļoti vienpusēji. Mums atvēra acis daudzie jaunie aktīvie deputāti. No malas tas izskatījās drusku savādāk, nekā mums tur iekšā. Kamēr Šleseram bija deputāta imunitāte, vajadzēja stāstīt, ka būs kratīšana, bet kad imunitāti Šlesers zaudēja, nav bijis nevienas kratīšanas, kaut tagad viņu varētu kratīt no rīta līdz vakaram,» klāstīja Urbanovičs.

Urbanovičs tāpat apgalvoja - kad tauta balsojusi par iepriekšējās Saeimas atlaišanu, SC, frakcija, kas strādāja atlaistajā Saeimā esot bijusi par to, lai deputātiem tiktu noņemta jebkāda imunitāte, lai neatkārtotos tādi «nesmukumi» kā ar balsojumu par Šleseru [kad Saeima  neļāva KNAB veikt kratīšanu viņa dzīvoklī]. Urbanovičš apgalvo, ka toreiz «Vienotība» sākusi manevrēt un SC mudinājumi neesot uzklausīti.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu