Medijs: avarējušā «ATR-72» pilotiem medicīniskā pārbaude veikta ļoti pavirši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Dažas stundas pēc aviokompānijas «JutAir» lidmašīnas «ATR-72» katastrofas Krievijā jau kļuvis zināms, ka abiem avarējušās lidmašīnas pilotiem pirms izlidošanas medicīniskā pārbaude veikta ļoti pavirši.

Medijs «Lifenews.ru», atsaucoties uz Rošino lidostas medpunkta darbinieku snigtajām liecībām izmeklētājiem, vēstī, ka neviens no lidmašīnas ekipāžas locekļiem nav izgājis «normālu» medicīnisko pārbaudi pirms lidojuma.

Abiem pilotiem pirms liktenīgā reisa medmāsa pārbaudījusi vien pulsu. Ne asinsspiediens, ne alkohola tests nav veikts.

«Abiem pilotiem viss bija kārtībā,» medijam skaidroja Rošino lidostas dežūrējošā medmāsa. «Izskatījās viņi normāli, pirms lidojuma vienkārši atpūtās. Kāpēc gan pārbaudīt, vai viņi bija lietojuši alkoholu? Es nesaskatīju nepieciešamību to darīt,» sacīja feldšere.

Mediķe ir pārliecināta, ka viņa visu izdarījusi pareizi, lai gan Krievijas aviopārvadātāju uzraugs stingri nosaka pilnīgi veikt medicīniskās pārbaude

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu