Šlesers esot prom no politikas; par atbalstu Repšem izvairīgs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Nu jau bijušais politiķis Ainārs Šlesers izvairīgi atbild uz jautājumu, vai viņš patiesi būtu gatavs iesaistīties bijušā finanšu ministra Einara Repšes (V) vadītajā jaunajā biedrībā, kas ar laiku plāno pārtapt politiskā partijā.

Šlesers norāda, ka pagaidām Repše nav vienojis daudz domubiedru, tāpēc par poltiskās stafetes pārņemšanu runa pagaidām nevar būt.

«Ja Repše spēs pārliecināt vairāk nekā tos piecus cilvēkus, tad viņam ir potenciāls. Patīk viņš vai nepatīk, bet Repše ir harismatisks līderis. Protams, tas ir tā dīvaini, ja kāds pasaka – man nav veicies uzņēmējdarbībā, bet esmu gatavs vadīt valsti. Nevaru vēl pateikt, vai esmu gatavs atbalstīt, bet esmu ieinteresēts līdzsvarotā un prognozējamā valdības politikā, lai nav tikai runas par nacionālajiem jautājumiem un pensijām,» Šleseru citē laikraksts «Diena».

Šlesers arī kārtējo reizi stingri paliecina, ka ir pametis aktīvo politiku. «Esmu projām no politikas. Tomēr kā Latvijas pilsonis, kurš dzīvo Latvijā, aktīvi vēroju, kas notiek politikā, jo tur notiekošais ietekmē tautsaimniecību. Ja Repše kopā ar domubiedriem paziņo par sabiedriskas organizācijas izveidi, kura varētu pat pārtapt partijā, tad, protams, šī tēma tiek apspriesta,» – tā nu jau bijušais politiķis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu