Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece
Iesūti ziņu!

Pildītas olas

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Scanpix/REUTERS

Nepieciešams:

7 olas
100 g zemesriekstu
7 ēdamkarotes skāba krējuma
1 ēdamkarote sinepju
sāls
pipari

Pagatavošana:

Cieti vārītas olas sagriež uz pusēm. Zemesriekstus apgrauzdē un samaļ smalki. Dzeltenumus samaisa ar zemesriekstiem, krējumu, sinepēm, pipariem. Masu samaisa viendabīgu, pilda olu pusītes. Uz olām var likt lasi, garneles, ķilavu, siļķes gabaliņu.

 

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu