Šlesers: «Vecie oligarhi» gaida Repšes topošās partijas programmu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Veco oligarhu» Ainara Šlesera, Andra Šķēles un Aivara Lemberga tikšanās laikā spriests par vairākiem tematiem, tostarp par Valda Dombrovska (V) valdības nākotni un iespējamu šķelšanos «Vienotībā», kas iezīmējas ar Einara Repšes biedrības «Latvijas attīstībai» izveidošanu, intervijā aģentūrai LETA pastāstīja bijušais partijas LPP/LC priekšsēdētājs Šlesers.

«Ja tiks izveidota partija, Repšem atkal vajadzēs naudu,» atzīmēja Šlesers. Uz jautājumu, vai «vecie oligarhi» būtu gatavi finansiāli atbalstīt Repšes jauno partiju, ja tāda taps, Šlesers atbildēja, ka vispirms jāredz, ar kādu programmu nāks šī partija, kāda būs tās attieksme pret uzņēmējdarbību.

«Repše ir atzinis, ka pašreizējā Dombrovska valdība ir ieciklējusies nacionālo problēmu risināšanā, bet idejas par ekonomikas attīstību ir nobīdītas malā. Dombrovska valdība ir pildījusi SVF norādījumus, bet nopietnas investīcijas Latvijas ekonomikai nav piesaistītas,» uzskatu līdzību ar Repši iezīmēja Šlesers.

Bijušais politiķis piebilda, ka tiekas arī ar Jāni Straumi, Jāni Urbanoviču un citiem bijušajiem un esošajiem politiķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu