Kortnijas Lovas meita vēlas, lai mātes «Twitter» konts tiek bloķēts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Mirušā grupas «Nirvana» līdera Kurta Kobeina un amerikāņu dziedātājas Kortnijas Lovas meita Frensisa Bīna vēlas, lai mātes «Twitter» konts tiek slēgts nepamatotu apvainojumu dēļ.

19 gadus veco meiteni sadusmojis mātes tvīts par to, ka meitai it kā uzmācies mirušā tēva grupas biedrs un grupas «Foo Fighters» līderis Deivs Grols, par ko Lovu esot informējusi kāda meitas paziņa.

«Kaut arī parasti klusēju par savas bioloģiskās mātes izdarībām, viņas nesenā tirāde beigusies ar nelāgu pavērsienu,» sacīja Frensisa Bīna, kura vairākus gadus dzīvo atsevišķi no mātes. «Deivs Grols man nekad nav tuvojies citādi, kā vien pavisam platoniskā veidā. Man ir monogāmas attiecības, un es esmu ļoti laimīga. «Twitter» vajadzētu bloķēt manu māti.»

Bijušais «Nirvana» bundzinieks izplatījis paziņojumu, kurā noliedz viņam izteiktos apvainojumus. «Diemžēl Kortnija atkal izplata naidpilnus izteicienus «Twitter». Šīs apsūdzības ir uztraucošas, aizskarošas un pilnīgi nepatiesas,» teikts paziņojumā.

Tomēr Lova uzstāj, ka Grola komentāri ir «blēņas». «Deivs ir s**abrālis, taču ļoti labs bundzinieks. Varat mani citēt,» dziedātāja teica Ņujorkas laikrakstam «Daily News».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu