Kura augsta valsts amatpersona palīdzējusi KNAB «stukačam»?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Pagaidām neviens nevēlas atklāt, kura ir tā valsts amatpersona, kura palīdzējusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniekam nopludināt informāciju par «Latvenergo» lietu. Pēdējo dienu laikā saistībā ar biroja «nodevēju» ir vairāk jautājumu, nekā atbilžu.

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums «Panorāma» vēstī, ka neizskan nekādi publiski minējumi par to, kas ir augstā valsts amatpersona, kas, iespējams, līdzdarbojusies informācijas nopludināšanā, tāpat netiek runāts, vai šī amatpersona vispār ir tiesīga turpināt darbu savā amatā.

Interesanti, ka iespēju paklusēt saistībā ar šo lietu izmatojuši visi LTV uzrunātie tiesību eksperti un politiķi. Arī Valsts prezidents Andris Bērziņš komentārus nesniedz.

Tikām komentārus saistībā ar šo lietu neliedz portāla «pietiek.com» pārstāvji Agnese Margēviča un Lato Lapsa.

«Es kā žurnāliste vienīgā zinu avotu, un varu pateikt, ka tā aina ļoti atšķiras no realitātes, ko es zinu,» – tā par KNAB iepriekš publiskoto, ka ir noskaidrots iespējamais informācijas nopludinātās, sacīja žurnāliste.

Plašāk skaties «Panorāmas» sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu