Šī gada pasākuma «Velodiena Kuldīgā» jaunums - akcija «Ziedošais velosipēds»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Akcija notiks pasākuma «Velodiena Kuldīgā» ietvaros, š.g. 26.maijā, Kuldīgā. Pasākuma organizatori aicina ikvienu - gan individuālos braucējus, gan braucēju atbalstītājus, gan komandu dalībniekus iesaistīties akcijā «Ziedošais velosipēds», izrotājot vienu velosipēdu. 

Izrotātie velosipēdi jānogādā Rātslaukumā, pirms pasākuma sākuma, lai visas velodienas garumā tos varētu apskatīt interesenti, dalībnieki un žūrija. Akcijas mērķis - radīt pozitīvas emocijas, raisīt idejas kā ar ziedu un dažādu papildus elementu palīdzību iespējams izrotāt velosipēdus. Visas dienas garumā, līdz apbalvošanai, notiks izrotāto velosipēdu vērtēšana un uzvarētāji saņems sponsoru sagatavotās balvas. 

Turpinot pagājušā gada tradīcijas, aicinām ikvienu brauciena dalībnieku ierasties tērpušos krāsainās drēbēs, veidot vienotu komandas noformējumu, kā arī atraktīvi un interesanti noformēt savu velosipēdu. Pēc pasākuma atklāšanas, dalībnieki dosies veloparādē no Rātslaukuma, pa Baznīcas ielu, pāri senajam ķieģeļu tiltam pār Ventu, lai sāktu velobraucienu.

Reģistrējies braucienam jau tūlīt - «velokuldiga.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu