Kortnija Lova atvainojas meitai par nepatiesajiem tvītiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/RIAnovosti

Amerikāņu mūziķe Kortnija Lova atvainojusies meitai Frensisai Bīnai par tviterī ierakstītajiem komentāriem.

Lova savas meitas neapmierinātību izpelnījās, tviterī ierakstot, ka, pēc viņas rīcībā esošajām ziņām, Bīnai it kā esot uzmācies mirušā tēva Kurta Kobeina grupas biedrs no «Nirvana» laikiem Deivs Grols.

Reaģējot uz šiem paziņojumiem, Frensisa Bīna aicināja slēgt mātes tvitera kontu.

«Kaut arī parasti klusēju par savas bioloģiskās mātes izdarībām, viņas nesenā tirāde beigusies ar nelāgu pavērsienu,» sacīja Frensisa Bīna, kura vairākus gadus dzīvo atsevišķi no mātes. «Deivs Grols man nekad nav tuvojies citādi, kā vien pavisam platoniskā veidā. Man ir monogāmas attiecības, un es esmu ļoti laimīga. Tviterim vajadzētu bloķēt manu māti.»

Arī bijušais «Nirvana» bundzinieks izplatīja paziņojumu, kurā noliedz viņam izteiktos apvainojumus. «Diemžēl Kortnija atkal izplata naidpilnus izteicienus tviterī. Šīs apsūdzības ir uztraucošas, aizskarošas un pilnīgi nepatiesas,» teikts paziņojumā.

Tomēr Lova sākotnēji uzstāja, ka Grola komentāri ir blēņas. «Deivs ir s**abrālis, taču ļoti labs bundzinieks. Varat mani citēt,» dziedātāja teica Ņujorkas laikrakstam «Daily News».

Viņa apgalvo, ka kādreiz Grols «neatlaidīgi» ar viņu flirtējis, kā arī «pārgulējis ar trijām basģitāristēm» Lovas grupā.

Tomēr dažas dienas vēlāk Lova mainījusi savas domas, tviterī atvainojoties savai meitai.

«Bīna, piedod, es noticēju baumām. Māmiņa tevi mīl,» agrā svētdienas rītā tvītoja Lova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu