Pipa Midltone iekūlusies ar ieroci saistītā skandālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kembridžas hercogienes Katrīnas jaunākā māsa Pipa Midltone pagājušajā nedēļas nogalē Parīzē pozējusi preses fotogrāfam mašīnā, kuras vadītājs draudīgi vicinājis pistoli, ziņo slavenību jaunumu žurnāls «People».

Preses fotogrāfa uzņēmumos 28 gadus vecā Midltone redzama, sēžam automašīnas «Audi» pasažiera krēslā un smaidām, kamēr tās vadītājs vēcina ieroci. Dažās fotogrāfijās izskatās, ka vīrietis tēmē tieši uz fotogrāfu.

Britu laikrakstā «The Sun» publicētie attēli izraisījuši sašutumu. Avīzē Midltonei pārmesta «muļķīga smīkņāšana», kamēr viņas paziņa «Parīzes ielās idiotiski tēmē ar pistoli». Incidents raksturots kā «stulbuma augstākā pakāpe».

Britu augstākās sabiedrības dāma Parīzē apmeklēja franču aristokrāta rīkotu pasākumu.

Nav zināms, vai fotogrāfs iesniegs sūdzību. Taču saskaņā ar ārzemju mediju sniegto informāciju, ja ierocis izrādīsies īsts, vainīgajiem varētu piespriest līdz pat septiņiem gadiem cietumā. Pat ja tas nav īsts, iesaistītajiem draud divu gadu sods.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu