Saimons Kauels atvainojas par skandalozo biogrāfiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Televīzijas personība Saimons Kauels savas neautorizētās biogrāfijas iznākšanas pasākumā atvainojas visiem, kurus aizskāruši atklātajā grāmatā minētie fakti.

Skandalozajā grāmatā «Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell» atklāti vairāki līdz šim nezināmi fakti par Kauela privāto dzīvi. «Pagājušo nedēļu pavadīju guļamistabā, paslēpies zem spilvena. Šajā laikā neskāros klāt avīzēm,» atzīst grāmatas galvenais varonis.

«Ja kāds pirms desmit gadiem būtu teicis, ka kāds sarakstīs grāmatu par to, kā pelnu daudz naudas un guļu ar daudzām sievietēm, es atbildētu, ka tas ir iemesls, kāpēc esmu mūzikas biznesā,» viņš teica.

Taču trešdien, ierodoties grāmatas atklāšanas pasākumā, viņš bija mainījis toni. «Es vēlos publiski atvainoties visiem, kurus esmu apkaunojis. Tagad cenšos savu privāto dzīvi paturēt pie sevis. Man jāatvainojas vairākiem cilvēkiem, kā arī dažiem ģimenes locekļiem,» viņš paziņoja.

Biogrāfijā aprakstīts britu talantu šova «X Factor» autora Kauela romāns ar raidījuma žūrijas locekli dziedātāju Daniju Minogu un iecere pavedināt citu žūrijas locekli - dziedātāju Šerilu Koulu. Neveiksmīgo saderināšanos ar grima mākslinieci Mezganu Huseini viņš raksturo kā «lielu kļūdu».

Kaut arī Kauels sadarbojās ar grāmatas autoru Tomu Boveru un sniedza viņam intervijas, skarbais talantu šovu tiesnesis neesot zinājis, kāda informācija būs iekļauta grāmatā.

Tomēr Kauels saglabājis labas attiecības ar skandalozās biogrāfijas autoru. «Tas atgādina Stokholmas sindromu. Tu esi nolaupīts, un tad tev nolaupītājs iepatīkas,» viņš atzina.

«Man ir svarīgi jaunumi. Gadu nestrādāšu televīzijā, bet tā vietā rakstīšu grāmatu «Toma Bovera neķītrā seksuālā dzīve»,» joko Kauels.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu