Anna Rozīte atklāj: «Ar diētām esmu uz jūs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

TV pārraides «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte (27) diētas neievērojot, jo uzskata, ka veselīgai ēšanai jābūt dzīvesveidam. Tikai tad efekts esot redzams un noturīgs.

Rozīte savas labās formas noslēpumus atklājusi žurnālam «Privātā Dzīve», kas, pienākot pavasarim, vēlējās noskaidrot populāru cilvēku lieliskā izskata iemeslus.

Rozīte pavasari gaidot ar lielu nepacietību, lai varētu doties uz tirgu un iepirkt vietējos sezonas labumus. Viņa izvairoties no lielveikalos nopērkamajiem importa augļiem un dārzeņiem. Anna atzinusi, ka ziema ēšanas ziņā esot diezgan mokoša, jo jāiztiekot no pašmāju rudens iekrājumiem - burkāniem, ķirbjiem, kartupeļiem.

«Ikdienā cenšos ēst sabalansēti un nejaukt visas pārtikas grupas vienā putrā. Dzeru tikai pirms ēšanas vai pēc tās,» viltībās dalījusies Rozīte, kura aizvadītā gada augustā laidusi pasaulē meitiņu, bet nu jau atguvusi lielisku formu.

TV vadītāja arī aktīvi apmeklējot dažādas sporta nodarbības. «Tūlīt būs velosipēdu, skrituļslidu, ūdenssporta un citas aktīvās atpūtas iespēju laiks,» sajūsmā piebildusi Rozīte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu