Festivāls «Pestivals» nosauc latviešu mūziķus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošajā populārās mūzikas un kultūras festivālā «Pestivals» uz «SMScredit.lv» Lielās skatuves uzstāsies vairākas latviešu grupas un solo mākslinieki.

Festivālā «Pestivals», kurā pagaidām ekskluzīvu dalību apstiprinājuši vairāki mūziķi, kā amerikāņu R&B mākslinieks Lloyd, rumāņu aktuālākā puišu grupa «Akcent», pop-rokgrupa «Vanilla Ninja» un citi, līdzās pasaulē atpazīstamajiem mūziķiem uzstāsies aktuāli latviešu mākslinieki, no kuriem vairāki guvuši starptautisku atzinību.

Jau iepriekš informēts, ka festivālā pilnā koncertsastāvā uzstāsies grupa «Musiqq» – agrākie Latvijas pārstāvji Eirovīzijā, hītu kā «Miljonārs», «Abrakadabra» autori. Latvijas un starptautisko konkursu un mūzikas aptauju laureāti beatbox grupa «PeR» apstiprinājuši ekskluzīvu dalību «Pestivals» kā vienīgajā no galvenajiem mūzikas festivāliem Latvijā. Festivāla daudzpusīgumu līdzās lietuviešu nujazz pārstāvjiem «KeyMono» parādīs latviešu pop-roka grupa «Triānas Parks», kas šogad piedalās neskaitāmos festivālos visā Eiropā un Latvijā. Hip-hop žanru pārstāvēs apvienība «Grafomāns & Fakts». Savukārt skatuves dīdžejs grupu uzstāšanos starplaikos – DJ Gustavito, kluba «Coyote Fly» rezidents, «European Hit Radio» raidījuma vadītājs, starptautiskās dīdžeju apvienības «Bumsquad Dj’s» dalībnieks.

Šobrīd šie un citi latviešu mūziķi strādā pie festivāla himnas, kas jau drīzumā tiks prezentēta klausītājiem, kā arī video versijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu