Bruņots «Porsche Cayenne» ar automātiem un mīnmetējiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Dzīvē mēdz būt brīži, kad ir sasniegts tik daudz, ka rodas nepieciešamība pēc bruņota transporta, kurš var izturēt gan granātas sprādzienu zem grīdas, gan arī apšaudi no automāta. Ir arī nākamais līmenis, kad auto var aprīkot ne tikai ar biezu bruņu kārtu, bet arī kaujas automātiem un mīnmetējiem.

ASV kompānija «International Armoring Corporation» , kura specializējas bruņotu modifikāciju izgatavošanā, ir pārvērtusi «Porsche Cayenne» par viskomfortablāko sporta tanku pasaulē. Apvidus auto ir aprīkots ar necauršaujamiem stikliem un bruņu plāksnēm no visām pusēm, ieskaitot jumtu un grīdu.

Uzbrukuma gadījumā šis modificētais «Porsche Cayenne» var dot atbildes triecienu ar trim iebūvētiem «M-16» kaujas automātiem un «Claymore» mīnmetēju. Aiz nevainīgā paskata jumta bagāžnieka slēpjas divi no trim «M-16», kuri ir vērsti braukšanas virzienā. Trešais no automātiem ir paslēpts automašīnas bagāžniekā un slēpjas aiz numura zīmes.

To visu ir iespējams elektroniski kontrolēt no īpaši izveidotas vadības pults, kura atrodas glāzīšu turētāju vietā. Par pircēju ir zināms vien tas, ka pasūtījums nācis no Austrumeiropas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu