H&M sev līdzi varētu atvest vairākus pasaulē slavenus apģērbu zīmolus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Pasaulē slaveni apģērbu zīmoli turpmāk rūpīgi sekos Zviedrijas lielākā apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmuma «Hennes&Mauritz» (H&M) panākumiem Rīgā un, iespējams, nākotnē šeit atvērs savus veikalus.

Šādu iespēju intervijā laikrakstam «Bizness un Baltija» pieļāvuši nozares eksperti.

«H&M» veikali, kā jau iepriekš ziņots, tiks atklāti tirdzniecības centros «Alfa» un «Galerija Centrs», bet nākamā veikalu tīkla «apmešanās vieta» varētu būt tirdzniecības centrs«Spice».

Labvēlīga tirgus augsne veicinās jaunu pasaules zīmolu parādīšanos Latvijā. Pēc nozares speciālistu stāstītā, drīzumā savus veikalus Rīgā atvērs arī britu apģērbu tirgotājs «Next», kas pagājušajā gadā uzsāka tirdzniecību arī Lietuvā.

«Protams, daudz pievilcīgāki tirgotājiem šobrīd šķiet Ķīnas un Indijas tirgi. No otras puses, Latvija kā ES dalībvalsts ir izdevīgs punkts, lai paplašinātu tirdzniecību,» uzskarta «Retail Baltic» eksperts Zulfukars Tosuns.

Viņš laikrakstam atzīmējis, ka šobrīd kompānija strādā pie jauna vācu vīriešu apģērbu zīmola ienākšanas Rīgā. Tā nosaukums pagaidām netiek atklāts. Zināms vien tas, ka šī firma Rīgā atvērs piecus veikalus.

«Sky&More» vadītājs Rihards Rubenis laikrakstam norādījis, ka lielie tirgus spēlētāji, tostarp arī firmas, kas atrodas augstākajā cenu segmentā un Rīgā pārstāvētas pieticīgi, tagad rūpīgi sekos «H&M» darbiem un rezultātiem Latvijā, lai vēlāk apsvērtu iespēju atvērt savus veikalus šajā valstī.

Pirmo H&M veikalu, kas būs zīmola vizītkarte Rīgā, plānots atvērt septembrī «Galerijā Centrs». Otru zīmola veikalu rudenī atvērs «Alfā».
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu