Video: «Diktators» ASV televīzijā atrāda <i>nolaupīto</i> Mārtinu Skorsēzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Humora raidījumā «Saturday Night Live» demonstrēts skečs, kurā gaidāmās komēdijas «The Dictator» («Diktators») varonis nolaupījis režisoru Mārtinu Skorsēzi, vēsta ziņu aģentūra «Press Association».

Skečā aktiera Sašas Barona Koena atveidotais ģenerālis Aladīns turēja gūstā leģendāro Holivudas režisoru un, draudot ar elektrošoku, jautāja, ko viņš domā par gaidāmo filmu.

«Tā bija lieliska,» izmisuma pilnā balsī atbildēja Skorsēze. «Vēl labāka par «Raging Bull» («Satrakotais vērsis»)! Aktieru sastāvs bija lielisks, un šī ir Bena Kingslija labākā loma pēc «Hugo». Lūdzu, lūdzu, noskatieties to.»

Skeča beigās Aladīns paziņoja, ka neatbrīvošot režisoru, jo viņš melojis par piecus «Oskarus» ieguvušās mēmās filmas «Hugo» garumu.

Filma «Diktators» stāsta par tirānu, kurš gatavs riskēt ar savu dzīvību, lai «demokrātija nekad neiezagtos valstī, ko viņš tik mīloši apspiedis». Tās pirmizrāde gaidāma 16.maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu