Meganas Foksas vīrs noraida baumas par aktrises grūtniecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Braiens Ostins Grīns noraidījis baumas, ka viņš ar sievu Meganu Foksu gaida pirmo bērnu, vēsta žurnāls «People».

«Kopš mēs apprecējāmies, viņi to paziņo ik pēc trim mēnešiem, un tā ir viena no tām lietām, par kurām viņiem patīk paziņot,» sacīja Grīns, kas vislabāk pazīstams ar Deivida Silvera lomu deviņdesmito gadu seriālā «Beverly Hills, 90210» («Beverlihilza»).

«Man tas šķiet interesanti. Es domāju, ka cilvēkiem patīk tas, ka Megana 18 gadu vecumā atrada attiecības un palika pie tām. Mēs esam kopā jau astoņus gadus, un drīzumā būs mūsu kāzu otrā gadadiena. Viņa nav tāda, kā cilvēkiem liekas, kāda ir jauna aktrise,» intervijā žurnālam «People» sacīja Grīns.

Foksa un Grīns iepazinās 2004.gadā komēdijseriāla «Hope and Faith» uzņemšanas laukumā. 2010.gada jūnijā pāris apprecējās Havaju salās.

Grīns pavēstīja, ka laulību otro gadadienu pāris plāno nosvinēt Havaju salās, kur viņi pavadīja arī pirmo kāzu gadadienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu