Vēl viens masieris apsūdz Džonu Travoltu seksuālā vardarbībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tiesas prāvā pret amerikāņu aktieri Džonu Travoltu iesaistījies otrs anonīms masieris, kuram aktieris esot seksuāli uzmācies, liecina ziņu aģentūras «Reuters» rīcībā nonākušie papildinātie lietas materiāli.

Džordžijas štatā dzīvojošais masieris apgalvo, ka Travolta 28.janvārī Atlantā masāžas seansa laikā glāstījis viņa kājas, pieskāries dzimumorgāniem un mudinājis uz seksuālām attiecībām. Viņa teiktais līdzinās cita masiera apsūdzībai, ka aktieris 16.janvārī pēc privāta masāžas seansa Beverlihilzas viesnīcā viņam seksuāli uzmācies.

«Otrā anonīmā apsūdzība ir tikpat absurda un smieklīga kā pirmā,» sacīja Travoltas advokāts Mārtins Singers. «Mans klients tiks pilnībā attaisnots.» Holivudas aktiera pārstāvis uzsver, ka lieta ir «pilnīgi izdomāta un safabricēta».

Prasītāja advokāts Okorijs Okoroča paziņojis, ka pēc pirmās lietas uzsākšanas pagājušajā nedēļā pie viņa vērsušies citi iespējamie upuri. «Es iesniegšu sūdzību par katru cietušo,» viņš apliecināja.

Masieris teica, ka neesot vērsies policijā, jo domājis, ka viņam nenoticēs.

Travolta kopš 1991.gada ir precējies ar amerikāņu aktrisi Kelliju Prestoni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu