Masaļskis paliek «Jugra» komandā vēl uz sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valstsvienības pamatvārtsargs Edgars Masaļskis arī nākamsezon paliks KHL komandā Hantimansijskas «Jugra», vēsta «sport-express.ru».

Jau iepriekš portāls vēstīja, ka «Jugra» vēlas paturēt Latvijas izlases vārtsargu, kurš Hantimansijskā pavadīja iepriekšējās divas sezonas.

Pašlaik 32 gadus vecais Masaļskis piedalās pasaules čempionātā, kur līdzšinējās piecās spēlēs ir atvairījis 92,1% metienu un vidēji mačā ielaidis 2,60 ripas.

Aizvadītajā sezonā Masaļskis «Jugra» komandā bija otrais vārtsargs aiz Mihaila Birjukova, kurš ir iekļauts Krievijas izlases sastāvā pasaules čempionātām. Tomēr Gagarina kausa izcīņā Birjukovs spēlēja neveiksmīgi un viņa vietu vārtos ieņēma Masaļskis.

Pagājušajā KHL sezonā 19 regulārā čempionāta spēlēs viņš vidēji mačā ielaida 2,53 ripas un atvairīja 91,6% pretinieku metienu, bet Gagarina kausa izcīņas trīs spēlēs viņa rādītāji bija 1,36 ripas un 95,8%.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu