Video: Sobčaka ar domubiedriem radījuši dziesmu <i>neapķērīgajam</i> Putinam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jau vēstījām, ka Ksenija Sobčaka, Vasja Oblomovs un Leonīds Parfjonovs veltīja dziesmu «aizmirstajam Krievijas prezidentam» - toreiz vēl Medvedevam ([s:41381]). Nu ir tapis atklātu tekstu pilns mūzikas video, kas veltīts Vladimiram Putinam.  Trio norāda uz lietām, kas notiek valstī, bet kuras Putins «neredz» un it kā nezina.

Sobčaka, Oblomovs un Parfjonovs tautas vārdā stāsta par to, ka padotie Putinu nostāda pamuļķa lomā, jo nepilda saulainos pirmsvēlēšanu solījumus, plaukst un zeļ naudas atmazgāšana, korupcija. Sobčaka vēršas pie Putina sakot, ka viņam melo visi - gan par veselības aprūpi, izglītības reformu, gan ēdināšanu skolās un, protams, sabiedriskās aptaujas. Trio turpina, sakot, ka valstī likumi nestrādā, bet ziņas ir pārvērtušās par Putina video-dienasgrāmatu. Oblomovs ironiski piebilst, ka Krievijas Centrālās vēlēšanu komisijas vadītājs Čurovs Putinam ir samelojis par prezidenta vēlēšanu rezultātiem.

Parfjonovs klāsta, ka tauta smejas par Putina grozījumiem un dvīņus mēdz nodēvēt par Ģimkām un Vovkām. Esot jocīgi, ka Putins neesot par to lietas kursā, bet, ja tomēr viņam tas interesētu, tad laipni aicināts «Twitter» un «Facebook» vietnēs. Tur Putins varēšot sekot līdzi notikumiem valstī un nedzīvošot Kremļa vakuumā. Oblomovs beidz dziesmu ar tekstu: «Ticiet mums, Vladimir. Mēs neesam ar jums pirmo gadu, Ja nu kas, mēs esam sasniedzami - Krievijas tauta».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu