Indonēzijā atpazīti visi Krievijas lidmašīnas avārijas upuri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Indonēzijā izdevies identificēt visus 45 Krievijas lidmašīnas avārijā bojāgājušos, pirmdien pavēstīja policijas tiesu medicīnas speciālisti.

«Mēs esam identificējuši 45 upurus. Tie ir 35 indonēzieši un desmit ārzemnieki - astoņi krievi, viens amerikānis un francūzis,» apliecināja valsts policijas tiesu medicīnas eksperts Antons Kastilani.

«Atpazīšanas process tika pabeigts svētdien, un mēs trešdien no rīta nodosim ģimenēm upuru mirstīgās atliekas, kā arī miršanas apliecības,» piebilda amatpersona.

Avārijā bojāgājušo ārvalstnieku mirstīgās atliekas tiks nodotas radiniekiem vai arī viņu pārstāvjiem Indonēzijā, norādīja Kastilani.

Jau ziņots, ka 9.maijā Indonēzijā kalnainā apvidū avarēja Krievijas lidmašīna «Suhoi Superjet 100», kurā atradās 45 cilvēki. Neviens cilvēks avārijā neizdzīvoja. Lidmašīna bija devusies demonstrācijas lidojumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu