Riannas fona dziedātājai bērns no Mika Ozoliņa?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitpic

Jau vēstījām, par Riannas «Twitter» kontā ievietoto foto, kurā redzams latviešu režisors Miks Ozoliņš (28) un Riannas fona vokāliste Kimberlija Insa (26). Fotoparakstā lasāms «Tur ir mans surogātbērns...» («My surrogate child is in there...»).

Kā redzams fotogrāfijā, dziedātāja ir bērna gaidībās un «Kas Jauns» vēsta, ka viss liecinot, ka tēvs ir Agneses Zeltiņas bijušais mīļotais - Miks Ozoliņš.

Kimberlijas «Facebook» profilā pēdējā pusgada laikā esot ievietotas vairākas fotogrāfijas, kur Miks un Kima redzami kopā. Turklāt daudzi Kimas draugi sociālajā tīklā apsveicot Insu ar gaidāmo priecīgo notikumu. Kāda dziedātājas draudzene raksta, ka nevarot vien sagaidīt, kad satikšot Kimu un Miku klātienē. Bet Kimberlija atklājusi, ka, ja piedzimšot meitene, Miks jau plānojot ņemt līdzi bērnu uz skaistumkopšanas salonu.

Mika tēvs, TV producents Māris Ozoliņš žurnālam «Kas Jauns» atklājis, ka dēls viņu vēl neesot informējis par gaidāmo vectēva lomu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu