Amber un Stībeļa koncerts atklās vasaras kultūras aktivitāšu centru «Origo Summer Stage»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 1.jūnijā Origo Stacijas laukumā ar Jāņa Stībeļa, Amber un Jazz band koncertu tiks atklāts ikgadējais vasaras kultūras aktivitāšu centrs «Origo Summer Stage» trešā sezona. Tieši šeit – pašā Rīgas sirdī – ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim vasaras garumā bez maksas būs iespēja sajust nozīmīgāko festivālu garšu, kā arī sastapt lielākās Latvijas un Ārzemju zvaigznes. 

Pulksten 16:00 koncertu sniegs enerģiskais Rīgas Doma Kora skolas Džeza nodaļas 1. un 2. kursa Jazz Band. Ansamblis spēlējot ievēro ne tikai džeza mūzikas skaņdarbus, bet arī aranžē populārās mūzikas skaņdarbus un izpilda arī r’n’b un funk stila mūziku. Jau 17:15 ar akustisko koncertu «Una Noche Mas» uzstāsies dziedātāja Amber. Skanēs zināmas un mazāk pazīstamas dziesmas spāņu, portugāļu un itāļu valodā, kā arī instrumentāli skaņdarbi Aivara Hermaņa un Raimonda Macata aranžējumos. Savukārt, 18:15 «Origo Summer Stage» skatītājus ar koncertu priecēs viens no romantiskākajiem Latvijas mūziķiem – Jānis Stībelis. Pasākumu vadīs mūziķis Ingus Ulmanis.

«Origo Summer Stage jau ir kļuvusi par tradīciju pilsētas kultūras dzīvē. Šajā projektā ir piedalījušās mūsmājas un pasaules slavenas zvaigznes. Ar prieku piedalos trešās sezonas atklāšanā, jo šāda iniciatīva - darīt pieejamāku kvalitatīvu mūziku Rīgas iedzīvotājiem ir ļoti atbalstāma. Atklāšanas koncerta noslēgumā es izpildīšu vasarīgas dziesmas no sava jaunā albuma «Summer City» un tādējādi centīšos iekustināt cilvēkus šim gadalaikam, kurā var notikt jebkas - sākot ar mīlestību un ballītēm, līdz pat sociāli nozīmīgiem notikumiem,» saka festivāla atklāšanas koncerta mākslinieks Jānis Stībelis.

«Jau trešo gadu Stacijas laukumā visas vasaras garumā pilsētniekiem un tūristiem tiek piedāvāti kvalitatīvi koncerti ar augstas klases māksliniekiem. Ļoti daudz cilvēku gaida un izmanto šo iespēju redzēt slavenu mākslinieku uzstāšanās un gūt ieskatu nozīmīgākajos vasaras kultūras pasākumos, tāpēc Origo turpina šo iespēju cilvēkiem nodrošināt. Patīkami, ka pieprasījums pēc labas mūzikas mūsu pilsētā ir tikai pieaugošs,» norāda t/c Origo vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Kultūras aktivitāšu centrs «Origo Summer Stage» kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ceturtdienu un piektdienu vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties dažādu DJ Jazz Master spēlētajiem mūzikas ritmiem vai dažādu jazz & blues, kā arī rock`n`roll izpildītāju priekšnesumiem. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertos mirkļus. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu