Slešs sola vairs nekad neuzstāties ar «Guns N' Roses»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu rokgrupas «Guns N' Roses» slavenais sastāvs vairs neapvienosies, jo ģitāristam Slešam «šī ideja ir apnikusi līdz nāvei».

Sastāvā, pēc kāda grupu vislabāk atpazīst, ietilpst ģitāristi Slešs un Izijs Stradlins, dziedātājs Aksels Rouzs, basģitārists Dafs Makagans un bundzinieks Stīvens Adlers.

Šogad viņiem tika dota iespēja kopā uzstāties uzņemšanas Rokenrola slavas zālē ceremonijā, taču Rouzs atteicās ierasties.

«Rokenrola slavas zāle tam pielika punktu,» Slešs atklāja amerikāņu ziņu portālam «The Daily Beast». «Četru gadu laikā vairākkārt izteicu šo ideju citiem, taču nekad neesmu izjutis vajadzību apvienoties. Mums tika dota iespēja būt kopā vienā vietā, un tas ir vienīgais saprātīgais veids, kā varam to izdarīt. Taču tas nenotika.»

«Man šī ideja ir apnikusi līdz nāvei,» viņš piebilda.

Rouzs joprojām koncertē ar «Guns N' Roses», taču grupā palicis vienīgais no sākotnējiem dalībniekiem.

Starp Slešu un Rouzu pastāv ilgstošs konflikts, taču ģitārists neuzskata, ka tas ir iemesls, kāpēc grupa nevēlas apvienoties. «Man šķiet, šajā situācijā neviens no iesaistītajiem nevēlas atgriezties. Tā uzskata visa grupa, ne tikai es. Tāpēc man nešķiet, ka kāds varētu nosaukt pietiekami augstu cenu un likt mums atkal spēlēt kopā,» viņš sacīja.

Maijā Slešs izdeva otro soloalbumu «Apocalyptic Love».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu