Ir pabeigts bedrīšu remonts uz A uzturēšanas klases valsts autoceļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Līdz 1.jūnijam ir pabeigta brauktuves seguma defektu labošana uz valsts galvenajiem un svarīgākajiem reģionālajiem ceļiem, kas atbilst A uzturēšanas klasei. Kopumā šopavasar jau ir saremontēti ap 215 tūkst. m2 bedrīšu valsts autoceļu tīklā. Bedrīšu remonts uz pārējiem valsts autoceļiem visā Latvijas teritorijā (B, C un D uzturēšanas klases) turpināsies līdz 1.jūlijam.

Ceļu bedrīšu remonta pamattehnoloģija ir to aizpildīšana ar šķembām un bitumena emulsiju, kas ir universālā un īpaši piemērota ceļu segumiem ar augstu bojājumu pakāpi. Šo darbu vietās tiek noteikti īslaicīgie satiksmes ierobežojumi - darbu laikā to norises vietā lokāli sašaurina brauktuvi un ierobežo braukšanas ātrumu. Arī pēc darbu beigām, līdz iestrādātais materiāls iegūst gala īpašības, remontposmā nosaka maksimālā ātruma ierobežojumu 50-70 km/h uz periodu līdz trīs diennaktīm.

Lai nenodarītu kaitējumu savam un citiem automobiļiem, aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērojot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību ceļu remonta vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu