Video: Viktorija Bekhema lepojas ar dzimteni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Bijusī «Spice Girls» dalībniece, modes dizainere Viktorija Bekhema kļuvusi par sociālās kampaņas Lielbritānijas atbalstam «This is GREAT Britain» seju. Video rullītī Viktorija stāsta, kā mīl savu zemi un kā lepojas ar tās dižajiem pārstāvjiem.

Viņa stāsta, ka viņas zīmols ir britu un briti ir viņas komandā. Braucot cauri Londonai viņa  jūtot tās enerģiju. Kad viņa bijusi jaunāka, viņai paticis doties uz Kamdenas tirgu, jo tur jūtama multikulturāla atmosfēra un enerģija. «Tas iedvesmo vairāk nekā jebkas cits,» saka Bekhema.

Viņa lepojas ar brīvo garu, kas piemīt britiem: «Ziniet, mums Lielbritānijā nav nepieciešamības atbilst kaut kādiem standartiem. Mēs dejojam savu bungu ritmā, mēs esam individualitātes, mēs esam kaislīgi, mēs esam ļoti, ļoti radoši!»

Vēl viņa piemin personības ar ko šī sala var lepoties, modes ikonas, mūzikas grupas, kvalitatīvus zīmolus.

Personisku pieskārienu video rullītim piešķir Viktorijas atzīšanās, ka gan viņa, gan Deivids mīl mūziku, tomēr dejošana gan viņam nepadodoties:


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu