Jūlija sākumā Cēsīs notiks «Imantdienas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Cēsu Pils parka estrādē 7. jūlijā šogad atkal notiks tradicionālie komponista Imanta Kalniņa mūzikas svētki «Imantdienas», pulcējot daudzus Latvijā populārus mūziķus un piedāvājot sen gaidītas atkalredzēšanās.

Šogad Imantdienas piedāvās īpaši daudzveidīgu programmu. Ievērojot senu, bet daudzus gadus nerealizētu tradīciju, šogad Imantdienu koncerta pirmā daļa būs veltīta kādam dzejniekam, kura dzejai ir liela nozīme Imanta Kalniņa mūzikā.

Grupas «Turaidas roze» un paša komponista uzstāšanās šogad būs veltīta Ojāram Vācietim un viņa dzejai.

Koncerta otrajā daļā uzstāsies grupa «Autobuss debesīs» un Marts Kristiāns Kalniņš, izplidot gan populārākās dziesmas no grupas repertuāra, gan skaņdarbus no dziesmu cikla «Autobuss debesīs». Šajā koncerta daļā uzstāsies arī vairāki viesi - Goran Gora, Māra Upmane - Holšteina un Andris Ērglis.

Īpašs pārsteigums gaidāmas koncerta noslēdzošajā daļā - pēc vairāku gadu klusēšanas Imantdienās atkal atgriezīsies grupa «Menuets», izpildot tautā mīlētākās Imanta Kalniņa dziesmas. Koncerta noslēgumā gaidāma arī neiztrūkstošā publikas sadziedāšanās.

Biļetes uz Imantdienu koncertu jau iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā: «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu