Roberts Patinsons nevēlas tēlot vēl kādā «Krēslas» turpinājumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Britu aktieris Roberts Patinsons neplāno tēlot vēl vienā «Twilight» («Krēsla») filmā, pat ja viņam piesolītu «miljardu dolāru», jo vampīra Edvarda Kalena lomas tēlotājam nepatika valkāt krāsainās kontaktlēcas.

Patinsons atveidojis pievilcīgo vampīru piecās līdz šim iznākušajās «Krēslas» daļās. Viņš atzīst, ka, beidzoties filmēšanai, viņu visvairāk sajūsmina tas, ka nav jāvalkā nepatīkamās kontaktlēcas.

«Jūtos atvieglots, ka man vairs nebūs jālieto kontaktlēcas. Tas bija briesmīgi, kad manās acīs atradās tās stulbās lietas,» viņš sacīja. «Pat ja man piedāvātu miljardu dolāru, lai to izdaru vēlreiz, es nedomāju, ka piekristu.»

Taču Patinsons atklāja, ka galvenā loma maijā iznākušajā drāmā «Cosmopolis» («Kosmopolise») sniegusi «laimīgākos brīžus» viņa dzīvē.

«Es noskatījos «Cosmopolis», un man tā patika. Parasti man nepatīk filmas, kurās esmu filmējies, taču es sevi pat neatpazinu,» viņš pastāstīja britu kino žurnālam «Total Film».

«Sākumā man bija ļoti bail to darīt, domāju, ka visu sabojāšu un cilvēki teiks: «Deivids Kronenbergs ir pārdevies.» Tāpēc nokļūt Kannās bija kolosāli,» viņš piebilda. «Iegūt lomu šajā filmā, iekļūt Kannās un tikt pie lomas, ko nesen dabūju, ir trīs manas dzīves laimīgākie brīži.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu