<i>50 Cent</i> jūlijā izdos jaunu albumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Reperis 50 Cent paziņojis, ka ilgi gaidītais piektais albums «Five (Murder By Numbers)» iznāks 3.jūlijā. Mūziķa iepriekšējais ieraksts «Before I Self Destruct» iznāca pirms gandrīz trijiem gadiem. 

Viņš sacīja, ka albuma sagatavošana aizņēmusi tik daudz laika tāpēc, ka viņš gribējis, lai visas tajā iekļautās dziesmas ir perfektas. «Es teicu, ka izdošu ierakstu, kas atbildīs labākajiem standartiem, un tieši to es arī darīšu. Es pie tā strādāju ilgi - trīs gadus,» viņš sacīja intervijā Filadelfijas radiostacijai «Hot 107.9».

Reperis piebilda, ka albuma izdošanu kavējušas arī saspīlētās attiecības ar ierakstu kompāniju «Interscope Records», un janvārī 50 Cent draudējis pilno albumu nopludināt internetā. Drīz pēc tam internetā parādījās dziesma «Girls Go Wild», taču tagad mūziķis un ierakstu kompānija ir salabuši.

«Ierakstu kompānijas dažkārt pieļauj muļķīgas kļūdas,» atzina reperis. «Taču visus panākumus mūzikā esmu guvis, esot ar «Interscope».»


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu