«Mana Cīņa» - patiess stāsts par svara samazināšanu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Portāls «Dietillustrated.com» piedāvā saviem lasītājiem būt pirmajiem, kuri varēs izlasīt Marvela Greja stāsta «Mana Cīņa» fragmentus. Stāstā autors dalās ar savu pieredzi un zināšanām, kuras ieguvis cīnoties ar lieko svaru.

Svara samazināšanas laikā autors uz savas ādas ir izmēģinājis dažādas svara samazināšanas metodes un iepazinis daudzu citu cilvēku pieredzi. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu Marvels ir konsultējies ar dietologiem, fizioterapijas un sporta speciālistiem. Ir apmeklējis psihologa konsultācijas un grupu nodarbības.

Rezultātā ir tapis ļoti interesants materiāls, kuru iesakam izlasīt ne tikai cilvēkiem ar svara problēmas, bet pilnīgi visiem, kuriem rūp sava veselība.

Katru nedēļu tiks publicēts jauns grāmatas fragments. Kļūstiet par mūsu reģistrētu lietotāju, ja vēlaties saņemt ziņu par katru nākošā fragmenta publikāciju.
Īss ieskats stāsta saturā

- Kas ir Marvels Grejs un kāda ir viņa pieredze?
- Lieli dibeni, gari kakli, saspiesti pakauši, mazas pēdas un rētainas muguras. Kāds ir skaists ķermenis un kurš to izlemj?
- Varbūt liekais svars tomēr tā ir veselības pazīme? Cik daudz ir liekais svars? Kas tas vispār ir?
- Liekā svara veidošanās ir organisma izdzīvošanas funkcija!
- Vai nepārtraukta sevis mocīšana un atteikšanās ir tā vērta, lai dzīvotu par nieka 5 gadiem ilgāk? Kāpēc samazināt lieko svaru, ja cilvēku mūža garums tik un tā nepārtraukti pieaug?
- Kāpēc izbeigt smēķēt un atteikties no alkohola ir vieglāk nekā samazināt svaru?
- Svara samazināšana ir pretdabiska rīcība.
- Neviens nav ieinteresēts, lai Jūs būtu slaidi un veselīgi. Pilnīgi viesiem ir izdevīgi ja Jūs esat resni un vēlams nelaimīgi. Valdība, draugi, mīļākais TV kanāls, darba devēji un citi, kuri traucē Jums samazināt lieko svaru?
- Cik daudziem ir palīdzējis ieteikums - mazāk ēst un vairāk kustēties? Cilvēki, kuri to iesaka, grib Jūs kaitināt, vai arī neko nesaprot no liekā svara samazināšanas. Tieši tā pat var ieteikt veidu kā kļūt bagātam - vairāk pelnīt un mazāk tērēt.
- Jo lielāks svars jo mazāk izredžu no tā atbrīvoties. Kāpēc ir svarīgi neielaist šo problēmu?
- Svara samazināšanas trīs stratēģijas. No īsas un bezjēdzīgas līdz lēnai un veselīgai. Piecu minūšu pastaiga - vienīgais veids kā pāriet no runāšanas pie rīcības.
- Dozēšana vai atteikšanās - citas iespējas nav.
- Samazināt svaru vienatnē grūtāk nekā kļūt par olimpisko čempionu. Kur meklēt palīdzību ?
- Ko patiesībā piedāvā un noklusē svara samazināšanas līdzekļu ražotāji un izplatītāji. Vai esat izlasījuši visu, kas rakstīts uz pārtikas piedevu lietošanas instrukcijām.
- Kāpēc grūtnieces pieņemās svarā un vēlāk nespēj no tā atbrīvoties?
- Lēna ēšana samazina lieko svaru. Stresa situācijā ēšana nav pieļaujama. Resnajiem ir slikti gēni. Veselīgs uzturs obligāti samazina lieko svaru. Daži jocīgi apgalvojumi un citas muļķības.
- Komentāri, replikas un daudz citu interesantu lietu, kuras esmu uzzinājis cīnoties ar lieko svaru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu