Divi jauni auto no «Citroën»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Francijas autoražotājs gatavojas divu jaunu modeļu uznācienam pasaules populārajā C-segmentā. Abi jaunie modeļi būs paredzēti galvenokārt Eiropas, Krievijas un, protams, Ķīnas tirgum.

Ekonomiskais «Citroën C-Elysée» piesaka sevi kā lielisku pilsētas transporta līdzekli ar 72 zirgspēku benzīna dzinēju, kura zemā jauda tiek kompensēta ar vidējo degvielas patēriņu 4,1l/100km un CO2 izmešu daudzumu 115g/km. Šim pašam modelim būs pieejami arī jaudīgāki dzinēji – 115 zirgspēku benzīnnieks un 92 zirgspēku dīzelis, kura degvielas patēriņš un CO2 izmešu daudzums ir vēl zemāks nekā mazajam benzīna motoram.

Otrs modelis būs krietni elegantāks un pārstāvēs treknāko C-segmenta galu ar labākiem apdares materiāliem un ietilpīgāku automašīnas salonu. Jaunais «Citroën C4 L» būs arī pirmais modelis, kura dizains būs tapis Šanhajā.

Par jaudas avotu šim modelim kalpos BMW/PSA kopīgi izstrādātais 155 un 175 zirgspēku benzīna dzinējs, kā arī «Citroën» izstrādātais 135 zirgspēku benzīnnieks. Visi trīs dzinēji tiks piedāvāti ar pilnīgi jaunu sekvenciālo sešpakāpju kārbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu