Dzintars: NA ir ambīcijas pēc vēl kāda ministra portfeļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Nacionālajai apvienībai (NA) ir ambīcijas uzņemties vēl kādas ministrijas vadību, tomēr pagaidām šādas prasības netiks izvirzītas, lai neapdraudētu esošās koalīcijas pastāvēšanu.

To portālam «nra.lv» atzinis NA līderis Raivis Dzintars.

Dzintars akcentē, ka baumas par tieslietu ministra Gaida Bērziņa atkāpšanās slēptajiem iemesliem bijušas vien spekulācijas, jo nekādi ultimāti par ministru portfeļu pārdali neesot izvirzīti.

Viņš vēlreiz apstiprinājis, ka vienīgais iemesls, kādēļ Bērziņš pametis posteni, ir «nevēlēšanās, lai ar mūsu ministra rokām tiktu virzīts ebreju īpašumu atgūšanas jautājums.»

«Nacionālā apvienība nevēlējās sēdēt, rokas klēpī salikusi, kamēr zem mūsu ministra izkārtnes notiek pašai Nacionālajai apvienībai nepieņemami procesi. Ar to es negribu teikt, ka šāda koalīcijas partneru rīcība ir kas ārkārtējs – tā ir ierasta politiskā spēle un konjunktūra. Taču pēc mūsu izlēmīgās rīcības esam pārliecināti, ka tuvākajā laikā Vienotība kautrēsies ko tādu atkārtot,» sacījis Dzintars.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu