Foto: Auto un satiksmes autobusa avārija; vairāki cilvēki smagi cietuši

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Ķekavas pagastā sestdien sadūrusies vieglā automašīna un satiksmes autobuss, kā rezultātā slimnīcā nogādāti četri cilvēki, tostarp septiņus gadus veca meitene ievietota reanimācijā, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Ar smagām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas «Opel» vadītājs, 1966.gadā dzimis vīrietis, kā arī trīs automašīnas pasažieres - 1988.gadā dzimusi sieviete, 2001.gadā dzimusi meitene un 2005.gadā dzimusi meitene, kas ievietota reanimācijas nodaļā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) aģentūrai BNS gan nevarēja apstiprināt, ka meitene nonākusi reanimācijā. Pēc mediķu sniegtās informācijas, septiņus un desmit gadus vecajām meitenēm konstatēti roku un kāju, kā arī, iespējams, ribu lūzumi.

Smagākās traumas, pēc mediķu teiktā, guvusi automašīnā braucošā sieviete, kas nogādāta slimnīcā ar iegurņa kaula lūzumu un iespējamiem iekšējo orgānu bojājumiem. Vīrietim, pēc sākotnējās apskates, traumas bijušas vieglākas.

Policija par avārijas iemesliem pagaidām informāciju nesniedz.

Savukārt Durbes novada Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja grāvī iebraucis un apgāzies 1968.gadā dzimušas sievietes vadīts auto, kā rezultātā cietušas mašīnas pasažieres - 2000. un 2004.gadā dzimušas meitenes. Viņas nogādātas slimnīcā.

Policija norāda, ka negadījums noticis ceļa līkumā - autovadītāja nav ņēmusi vērā slapjo asfalta segumu un nav izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu