Video: Kirkorovs pārsteidz publiku ar ziņu par dēla piedzimšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Krievijas estrādes grands Filips Kirkorovs aizvadītā gada nogalē visus pārsteidza ar ziņu, ka kļuvis par tēvu. Pagājis pusgads un viņš ar šādu paziņojumu pārsteidz visus vēlreiz.

Krievijas mediji ziņo, ka koncerta laikā Bulgārijā, Kirkorovs pārtraucis koncertu, lai dalītos ar prieka vēsti. Šoreiz viņš kļuvis par tēvu puisītim. Kirkorovs domājot dēlu saukt par Martinu Kristo. Martins - par godu Kirkorova iemīļotajam dziedātājam Rikijam Mārtinam, bet Kristo - tas ir bulgāru vārds. Tādējādi Filips vēlas godināt savu bulgāru saknes.

Kirkorovs publikai atklājis, ka droši vien tā lēmis pats Dievs, ka viņš par tēvu kļuvis tieši koncertējot Sofijā. Ar šo pilsētu Filipam ir īpaša saikne, šeit apglabāta viņa māte, tādēļ dziedātājs to uzskata par īpašu zīmi, ka laimīgā ziņa viņu sasniegusi tieši tur.

Puisītis piedzimstot svēris 4200 gramus un bijis 58 cm garš.

Pirms septiņiem mēnešiem pasaulē nāca Filipa meita Alla Viktorija, kuru pasaulē laida surogātmāte. Meitiņa tika kristīta aprīlī.

Toreiz Alla Pugačova, uzzinot, ka Kirkorovs meitu nodēvējis bijušās mīļotās vārdā, ironizēja, ka tagad tikai vajagot dēlu, kuru varētu nosaukt par Maksimu (par godu Pugačovas vīram Galkinam).

«Par Makismu nezinu, bet tas, ka mana dēla vārdā būs M burts - apsolu!» toreiz atjokojis Kirkorovs.

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu