Liepāja virzās uz «zaļās» pilsētas statusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Trešdien, 2012. gada 18.jūlijā, dažādu Liepājas pilsētas institūciju pārstāvji un zaļo tehnoloģiju atbalstītāji tiksies Kurzemes Biznesa inkubatorā, lai iepazītos ar elektromobilitātes iespējām un attīstību Latvijā. Pasākuma laikā dalībniekiem tiks dota iespēja izmēģināt jauno elektroautomašīnu «Opel Ampera», kā arī doties izmēģinājuma braucienā pa Liepājas promenādi ar «Blue Shock Bike» elektroriteņiem.

Pasākuma mērķis sniegt informāciju par elektrotransportlīdzekļiem, rosināt ilgtspējīgu sabiedrības domāšanu, kā arī veicināt Liepājas virzību uz «zaļās» pilsētas statusu, kurā elektromobilitāte ieņem nozīmīgu vietu iedzīvotāju ikdienas pārvietošanās paradumos.

Pasākuma laikā eksperti runās par elektromobilitātes nozari, zaļajām tehnoloģijām pārvietošanās sektorā, to nozīmīgumu, perspektīvām un iespējamajiem nākotnes ieguvumiem.

Uzņēmuma «Blue Shock Taxi» pārstāvji iepazīstinās plašāku auditoriju ar jauno elektroriteņu projektu «Blue Shock Bike», savukārt «Auto Blitz» pārstāvis Ģirts Zemītis iepazīstinās ar jauno «Opel Ampera» elektroautomašīnu. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja doties izmēģinājuma braucienos ar elektroautomašīnu, kā arī «Blue Shock Bike» elektroriteņiem.

Pasākums tiek rīkots ar Zaļās enerģijas un vides tehnoloģiju klastera atbalstu. Klasteris šobrīd apvieno jau 60 Latvijas zaļos uzņēmumus tādās jomās kā elektromobilitāte, atjaunojamā enerģija un energoefektivitāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu