«Pestivals» organizatori plāno sagaidīt 25 000 apmeklētāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5 000 biļetes uz festivālu «Pestivals» no šodienas pieejamas par 15 latiem. Sagaidot lielu apmeklētāju skaitu, organizatori padomājuši par ērtu satiksmi.

«Biļešu Servisa» tīklā pieejamas 5 000 biļetes par cenu 15 Ls. «Mēs vēlamies, lai pēc iespējas vairāk cilvēkiem būtu iespēja apmeklēt šo festivālu Rīgā, padarot 28. jūliju par svētkiem. Esam raduši iespēju daļai biļešu nodrošināt pazeminātu cenu,» komentē festivāla organizatoru pārstāvis Aivars Līpenītis. Beidzoties biļetēm par īpašo cenu, tās maksās 23 latus, festivāla dienā - 25 latus. Tiem, kas līdz šim iegādājušies biļetes par 23 latiem, festivāla info centrā būs iespēja saņemt dāvanu. Pieejamas VIP zonas biļetes par 50 latiem.

Ņemot vērā to, ka festivāls notiek galvaspilsētā – Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē – organizatori paredzējuši ērtas iespējas norises vietā ierasties un pēc tam mājās doties ne ar savu auto. «Rīgas Satiksme» nodrošinās papildus tramvajus visu festivāla norises laiku, no 28. jūlija trijiem dienā līdz 29. jūlija pieciem rītā. Laikposmā no 14:00 līdz 6:00 ik stundu kursēs papildus 2 tramvaji 11. maršrutā «Stacijas laukums – Mežaparks». Tāpat ērtai festivāla apmeklēšanai varēs izmantot «Baltic Taxi» pakalpojumus, kas pievedīs apmeklētājus pie festivāla ieejas. Festivāla taksometru var izsaukt, zvanot uz tālruni un norādot, ka nepieciešams festivāla «Pestivals» taksometrs. Savukārt «1188.lv» info centrā festivāla teritorijā apsargātā stāvlaukumā varēs novietot velosipēdus. Organizators aicina nevadīt velosipēdu alkohola reibumā. Autovadītāji savus transportlīdzekļus varēs novietot Mežaparka teritorijā tam paredzētajās vietās.

Festivāls «Pestivals» 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē piedāvās plašu kvalitatīvas kultūras un izklaides programmu. Uz SMScredit.lv Galvenās skatuves un dīdžeju skatuves kāps mūziķi no ASV un Eiropas, savukārt aktīvajā laukumā paraugdemonstrējumus radīs ielu vingrotāji, triālisti, skrituļslidotāji un dejotāji. Izklaidēties varēs atrakcijās un bērnu pilsētiņā, kā arī būs pieejama atpūtas vieta. Informācija «pestivals.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu