«Emmy» balvu nominantu sarakstā dominē «Mad Men», «Downton Abbey» un «30 Rock»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šogad uz vislielāko skaitu «Emmy» balvu var cerēt seriāli «Mad Men», «American Horror Story», «Downton Abbey» un «30 Rock».  

Lielāko skaitu «Emmy nomināciju ieguvuši seriāli «Mad Men» un «American Horror Story», kas katrs ieguvis 17 nominācijas.

Savukārt «Mad Men», kas stāsta par 60.gadu reklāmas aģentūras darbību, pretendē uz labākā dramatiskā seriāla godu. Arī tā galveno lomu atveidotāji Elizabete Mosa un Džons Hamms nominēti kategorijās «labākā aktrise» un «labākais aktieris». Seriāls jau četras reizes ieguvis labākā dramatiskā seriāla balvu.

Arī britu seriāls «Downton Abbey», kas 2010.gadā iekļuva Ginesa Pasaules rekordu grāmatā kā visaugstāk novērtētais televīzijas šovs 2010.gadā, nominēts trijās galvenajās kategorijās. Kopumā seriāls nominēts 16 kategorijās.

«30 Rock» nominēts labākā komēdijseriāla godam, turklāt tā galveno lomu tēlotāji Aleks Boldvins un Tīna Feja cīnīsies par labākā komēdijas aktiera un aktrises titulu. Kopumā seriāls nominēts 13 kategorijās.

Par labākā komēdijseriāla titulu cīnīsies «The Big Bang Theory», «Modern Family», «30 Rock», «Girls», «Curb Your Enthusiasm» un «Veep». Savukārt labākā dramatiskā seriāla balvai nominēti «Boardwalk Empire», «Breaking Bad», «Mad Men», «Homeland», «Game of Thrones» un «Downton Abbey».

Šī gada «Emmy» balvu pasniegšanas ceremonija notiks 23.septembrī «Nokia» teātrī Losandželosā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu